Meer weten

Het torentje in Den Haag.

De wetenschap is het erover eens: we zitten in een klimaatcrisis. De aarde warmt steeds meer op en dat bedreigt al het leven op aarde. Maar onze overheid behandelt dit niet als de crisis die het is.

Burgers maken zich steeds meer zorgen en willen iets doen. Volgens recent onderzoek zelfs driekwart van de mensen in de westerse wereld! Maar het is onduidelijk wat er van ons verwacht wordt. Bovendien: veel mensen twijfelen. Is zo’n crisis niet iets voor de overheid en voor bedrijven? Is het echt nodig dat ik zelf ook dingen anders ga doen?

Geweldig nieuws dus dat Mark dit jaar een klimaatpersconferentie gaat geven! Net als tijdens de coronacrisis een krachtig middel om Nederlanders te informeren, bijgestaan door de wetenschap. Alleen zo is er draagvlak voor de verandering naar een duurzame toekomst. Met zoveel mogelijk burgers, wetenschappers en organisaties laten wij daarom zien dat we voorstander zijn van een klimaatpersco! Daarom de campagne #wezittenerklaarvoor.

Deze campagne geeft Mark de nodige steun, informatie, inspiratie en durf. Met goede ideeën, hulp van experts en én de gewone burger, positiviteit en een knipoog.

Deze partijen zitten er samen met ons klaar voor:

Contact